Skælskør Arkitekterne

Skælskør Arkitekterne udbyder en bred palette af rådgivningsydelser baseret på veletablerede byggetraditioner og nutidens krav til miljø og teknik.

Vi er et team på 13 medarbejdere, arkitekter, bygningskonstruktører og administration med den teoretiske og praktiske ballast til at løse dine opgaver overalt i landet.

Vi sikrer værdien i projektet gennem hele processen. Det gælder skitsering, visualisering, detailprojektering, tids- og økonomiplanlægning samt kontrol under udførelsen. Tegnestuen råder over de nyeste digitale værktøjer.

John Veje grundlagde tegnestuen i 1977, og lige siden har virksomheden ydet rådgivning baseret på respekt for kunderne og bygningskulturen.

Vores medarbejdere har fokus på kundens behov, og sammen med bygherren udarbejder vi bæredygtige projekter med hensyn til æstetiske, økonomiske, miljømæssige og etiske ambitioner. I 2019 overtog tidligere medarbejdere tegnestuen, og tegnestuen er herefter drevet videre under navnet Skælskør Arkitekterne.

Skælskør Arkitekterne er en moderne tegnestue beliggende i skønne Skælskør. Tegnestuen tilbyder bygherrerådgivning i en bred vifte af byggeopgaver.

Vi lægger vægt på at være en lokal tegnestue, men vi arbejder med opgaver i hele landet. Vi rådgiver private og offentlige bygherrer, samt udarbejder projekter i samarbejde med udviklingsselskaber og private investorer.

Vi har fokus på, at det byggede er i ordentlig kvalitet. Vi har et godt forhold til håndværkere og entreprenører, som vi forventer lever op til vores høje standarder.

Vi arbejder med moderne digital teknologi, og holder os løbende opdaterede om den nyeste viden og byggeteknik. Kvaliteten af det færdige byggeri er vores højeste prioritet.